23 november VKT Studiedag – Richard Oppelaar, André Skwortsow, Rob Verkerk en Jarst de Jong

By 16 november 2017Nieuws

Het wordt een interessante dag. Zo praat Generaal-majoor Richard Oppelaar ons bij over de lopende operaties defensie breed, vertelt André Skwortsow, oud officier der Mariniers over zijn opgedane ervaringen binnen het Korps en wat hij nu nog toepast als succesvol ondernemer en Luitenant-Generaal b.d. Rob Verkerk, oud CZSK vertelt op zijn bekende wijze wat hij aantrof bij de start van zijn functie als CZSK, wat goed ging en waar de kansen liggen. Uiteraard zal Dries van der Vossen, voorzitter WJB een update geven over de vereniging. En last but not least geeft Kolonel der Mariniers  Jarst de Jong (commandant Marine Training Command en Groepsoudste Mariniers) een update over ons Korps!

Genoeg kansen om vragen te stellen, ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren!

Voor het volledige programma en je aan te melden, klik hier.

 

Op de 23 november ontmoeten oud- en (post) actief dienende officieren der Mariniers elkaar weer!  Zorg dat je er bij bent!