Marinierskapel in Concert – DeLaMar Theater – met korting!

By 24 januari 2018Nieuws

Reserveer nu uw kaarten met korting voor Marinierskapel in Concert op 23 februari

Met genoegen biedt de stichting vrienden van de Marinierskapel, i.s.m. de Stichting Jam uit Amsterdam, de vrienden de mogelijkheid om tegen korting aanwezig te zijn bij dit geweldige concert in het mooie DeLaMar Theater in Amsterdam. Wij kunnen u,  als vriend van de Marinierskapel der Koninklijke Marine, – onbeperkt – een korting van € 5 aanbieden op de kassa prijzen. En wat zou het leuk zijn als u nieuwe vrienden uit uw omgeving zou kunnen meenemen. Klik op onderstaande link om uw kaarten te bestellen.

RESERVEER NU UW KAARTEN

Onder leiding van Majoor Arjan Tien zie je de Marinierskapel samen met Tony Neef in het DeLaMar Theater. Het concert wordt geopend met een Billy May-programma, speciaal gearrangeerd voor dit concert in het DeLaMar theater. Na de pauze speelt de Marinierskapel muziek samen met Tony Neef als solist.

De Marinierskapel heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een bijzonder orkest met een breed repertoire. Voor de concerten wordt samengewerkt met bekende en spraakmakende solisten. De Marinierskapel heeft een speciale klank, uitstraling en speelt verschillende soorten muziek.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een vergroting.