Inschrijving geopend: 25e WJB / SVW Golftrofee

By 23 februari 2018Nieuws

Na een geslaagde vooroefening vorig jaar zal dit jaar op 11 juni de 25e WJB/SVW Trofee op de Hilversumsche golfbaan worden gespeeld.

In 1994 kwam de toenmalig voorzitter van de WJB Richard van Hoey Smith op het idee om een golftoernooi te organiseren voor WJB leden, dit in navolging van de toen reeds bestaande “Schuttersputter” die jaarlijks op initiatief van de toenmalig Kolonel der mariniers Juus Halsema tijdens de traditionele studiedag door een aantal enthousiaste WJB golfers werd gespeeld. Ook de ”Schuttersputter” viert dit jaar het 25 jaar jubileum.

Verbondenheid, kracht en toewijding ( VKT ) waren toen reeds de ingrediënten voor een geslaagde golf dag!!

De toenmalig Commandant van het Korps mariniers ( CKM ) , Generaal-majoor der mariniers R. Spiekerman van Weezelenburg werd door de voorzitter van WJB gevraagd om zijn naam aan de trofee te verbinden hetgeen door CKM vanzelfsprekend in eervolle dank werd aanvaard.

Sindsdien wordt er jaarlijks fanatiek om deze zeer gewilde SVW Trofee, die bestaat uit een veldschoen met legging in een enorme perspex kast, gestreden. ‘Zeer gewild’ totdat de trotse winnaar met deze enorme prijs thuiskomt en deze een plek krijgt in de garage, toilet of op zolder, in ieder geval zover mogelijk uit het zicht van de vrouw des huizes.

Wilt u dit jaar een kans maken om deze ervaringen te delen dan wordt u aangeraden om u zo snel mogelijk voor dit evenement op te geven want het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 36 en VOL = VOL.

Actief dienend officieren worden van harte uitgenodigd en zullen samen een flight vormen! 

Aanmelden is uitsluitend mogelijk d.m.v. overmaking van Euro 65,- op rekeningnummer NL16 ABNA 0543 678 385 ten name van R.J.Goossens. Onder vermelding van “SVW Trofee” en uw exacte Handicap. Het overgemaakte bedrag is inclusief greenfee, koffie en blauwe hap.