Inschrijving gesloten – 26e WJB / SVW Golftrofee op 17 juni

By 24 februari 2019Nieuws

Dit jaar zal de 26e WJB/SVW Golftrofee op maandag 17 juni op de Hilversumsche golfbaan worden gespeeld. Zal de trofee dit jaar voor het eerst gewonnen door een flight van actief dienend officieren? Meld je gauw aan, want er is plaats voor maximaal 36 deelnemers.

Inmiddels is de inschrijving gesloten, de startlijsten zijn vol en overboekt. Het belooft dus een mooie dag te worden.

2018

Een korte historie van dit alom bekende golf event:
In 1994 kwam de toenmalig voorzitter van de WJB Richard van Hoey Smith op het idee om een golftoernooi te organiseren voor WJB leden, dit in navolging van de toen reeds bestaande “Schuttersputter” die jaarlijks op initiatief van de toenmalig Kolonel der mariniers Juus Halsema tijdens de traditionele studiedag door een aantal enthousiaste WJB golfers werd gespeeld.
Verbondenheid, kracht en toewijding ( VKT ) waren toen reeds de ingrediënten voor een geslaagde golf dag!!
De toenmalig Commandant van het Korps mariniers (CKM), Generaal-majoor der mariniers R. Spiekerman van Weezelenburg werd door de voorzitter van WJB gevraagd om zijn naam aan de trofee te verbinden hetgeen door CKM vanzelfsprekend in eervolle dank werd aanvaard.

Wie gaat dit jaar met de bekende veldschoen SVW Trofee naar huis? ‘Zeer gewild’ totdat de trotse winnaar met deze enorme prijs thuiskomt en deze een plek krijgt in de garage, toilet of op zolder, in ieder geval zover mogelijk uit het zicht van de vrouw des huizes.

2017

Wil je dit jaar een kans maken om deze ervaringen te delen dan word je aangeraden om je zo snel mogelijk voor dit evenement op te geven want het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 36 en VOL = VOL.
Actief dienend officieren worden van harte uitgenodigd en zullen samen een flight vormen!

Wanneer: maandag 17 juni 2019
Starttijden: tussen 11.00 en 12.30 uur
Kosten: € 35,- (dit is inclusief greenfee en koffie/thee)
Contact caddiemeester: 035-6857060 (voor meer informatie over starttijd)

Na de wedstrijd volgt de prijsuitreiking en het diner. Het diner wordt ter plekke afgerekend, en zijn voor eigen rekening, € 30,- exclusief drank.

Aanmelden is niet meer mogelijk.