NIEUWE FOTO’S! Foto verzameling uitreiking Coins!

By 25 augustus 2021Nieuws

De WJB zorgt dat de herinneringscoin 355 jaar Korps Mariniers zoveel als mogelijk, persoonlijk bij de leden thuis bezorgd worden. Een enorme klus maar we krijgen mooie reacties. En daar doen we het ook voor. Juist in deze tijd! We ontvangen nog steeds foto’s van deze uitreikingen en die worden continu in de fotogalerij hieronder geupdate.

Door onze ledenlijst in te delen in regio’s is het coinuitgifte team, bestaande uit bestuursleden en VKT leden, op pad in hun eigen regio. Zij bellen van te voren om een afspraak in te plannen en natuurlijk om gelijk te controleren of de adresgegevens nog wel kloppen. Veel adressen zijn niet meer actueel omdat men vaak vergeet het nieuwe adres door te geven. Als de afspraak gemaakt is worden de bestuursleden en de VKT-leden overal veelal met open armen ontvangen en worden ze met vele prachtige verhalen over het Korps tijdperk overladen.

‘Het is geweldig dat van de zijde van WJB de moeite is genomen om deze coin persoonlijk aan mij te overhandigen. En dat in corona tijd. Het weerzien met Stefan was ouderwets gezellig en informatief. Ik ben weer aardig op de hoogte gebracht en ik beschouw het als een groot voorrecht om in gezelschap van een (oud) marinier te mogen verkeren. We hadden gelukkig voor alle uitdagingen een oplossing!!!’, aldus GENMAJMARNS bd Willem Prins.

Fijn dat we dat in deze tijd kunnen kunnen doen, een luisterend (Korps)oor voor wie dat wil. We gaan door met de actie en proberen in de maanden maart en april alle leden de herinneringsmunt te bezorgen. Persoonlijk of anders per post.

Twijfel je of je adresgegevens nog kloppen? Mail de juiste gegevens naar secretariaat@wjb.nu.

QPO