Inschrijving geopend: Battlefield Tour Nijmegen + Sunset March

By 1 september 2021Agenda, Nieuws

Over 1,5 maand is het zover, dan organiseren we onze tweede Battlefield Tour van dit jaar. Op donderdag 14 oktober strijken we neer in Nijmegen en Groesbeek. Het belooft net als de andere WJB Battfefield Tours een reuze interessante middag te worden. Met als extraatje, het lopen van de bekende Sunset March over de stadsbrug De Oversteek. Sinds 19 oktober 2014 is de Sunset March een dagelijks eerbetoon aan de geallieerde militairen die gevochten hebben voor de vrijheid van Nederland.

 

Meld je nu alvast aan voor de Battlefield Tour van Nijmegen zodat je verzekerd bent van een plek.

 

We starten het programma in de middag om 13.30 uur bij het Vrijheidsmuseum in Groesbeek. Hier krijgen we een lezing van Ton Broers over de Operatie Market Garden bij Nijmegen en bezoeken we het museum onder leiding van een gids.

Natuurlijk zorgen we ook voor de inwendige mens en gaan we rond 16.45 uur voor een hapje en drankje naar een andere locatie.

Om 18.00 uur gaan we richting de Stadsbrug De Oversteek voor de Sunset March en starten we onze Sunset March om 18.49 uur. We hopen natuurlijk dat alle deelnemers aan de Battlefield Tour zullen deelnemen aan de Sunset March. De oversteek is 1,5 km waar we vervolgens een krans zullen gaan neerleggen en lopen weer dezelfde route terug. Rond 19.45 uur ronden we het programma af.

Mocht het fysiek niet haalbaar zijn om de Sunset March te lopen  kun je uiteraard ook alleen deelnemen aan het middagprogramma.

We mailen de deelnemers het exacte programma en de kosten voor deelname worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Aanmelden? Mail naar secretariaat@wjb.nu o.v.v. naam, rang, POTOM of ARO klas nummer, Veteraan ja/nee, en of je wel of niet mee loopt met de Sunset March.