Hybride Mars en Mercuriussymposium 3 november

By 23 oktober 2021Agenda, Nieuws

Het 3e Mars en Mercuriussymposium gaat over Europa. Slag om Europa refereert aan de geopolitieke opstelling van Europa en aan het recente boek van Rob de Wijk met dezelfde titel. Slagveld Europa slaat op de risico’s en dreigingen die in de ‘permanente competitie’ tussen staten op Europa afkomen, ook in ons eigen veilig gewaande land. 

Het Mars en Mercuriussymposium 2021 zal, net als in 2019 en 2020, plaatsvinden in het Auditorium op de Genm Koot kazerne te Stroe. In hybride vorm. Dit betekent dat men het zelf kan bijwonen (met inachtneming van de dan geldende Corona-richtlijnen, dus het aantal plaatsen is beperkt), maar dat het ook te volgen via een livestream. Vorig jaar heeft aangetoond hoe goed dat werkt.

Programma en sprekers
Aanmelden? Klik op deze link